Bukowski nallar | Teddymania

Bukowski nallar

För cirka 20 år sedan började Barbara Bukowski designa och sy egna nallar till sina söner. Efter att på prov ha ställt upp sina verk på en mässa i Stockholm visade det sig att intresset för hennes nallar var stort, det breda stödet motiverade henne till att etablera ett företag och därifrån föddes Bukowskis nallar.

Vid skapandet av nallarna har Barbara låtit sig inspireras av divese människor i det verkliga livet. Detta innebär alltså att varje nalle som tillverkats har en motsvarighet i verkligheten Likt oss människor bildar bukowskis nallar familjer som ständigt utökas, därav ger Bukowskis nallarna en känsla av en levande berättelse. Barbara har inte utelämnat något åt slumpen utan varje detalj är noga utvald av skaparen hon själv. Man har använt sig av syntetiska material för att undvika uppkomsten av bakterier vid fukt. Inga flammsäkrade medel har använts. Bukowskis nallar är självklart CE märkta enligt testmetoden EN 71-1/2.

Samtliga produkter producerade för Bukowski Design AB är producerade av icke-återvunnet polyesterfiber. Detta för att garantera att produkterna är fria från skadliga kemikalier.