Bukowski Gosedjur – Dockan Nadinka

Produkten är tyvärr slut i lager. :(Glada Nadinka är den perfekta mjuka docka att krama om. Med sitt charmiga leende och sin söta klänning gör hon vilken flicka som helst glad. Nadinka kommer från Bukowski sortimentet av mjukisdjur.

Perfekt present att ge till det nyfödda barnet eller som dop present.

Storlek: 30 cm

Obs. Priset gäller endast för en docka, välj mellan rosa/vita skor till Nadinka

Kvalité och säkerhet:
 Alla produkter gjorda av Bukowski Design AB är enbart gjorda i nya material av högsta kvalitet.
 Samtliga produkter är CE märkta enligt testmetoden EN 71-1/2. Materialen är syntetiska ( generellt sådana material som används för denna typ av produkter ) för att minimera bildningen av bakterier och mögel när nallen blir fuktig, dessutom underlättar de tvätten och minimerar allergier.

Samtliga produkter är tvättbara i 30 graders handtvätt. De använder inga som helst flammsäkrande medel på deras produkter. Samtliga ögon är dragfasta och låsta vilket innebär att de sitter fast ungefär som popnitar i pälsen.En del produkter har plastgranulat i sig som ger extra tyngd och känsla, dessa ligger dubbelt säkrade i speciella nätpåsar som gör att de inte faller ut även om sömmen skulle spricka. Kulorna är runda och större än 2mm i 3 dimensioner enligt konsumentverkets rekommendationer. Nallarna är generellt stoppade med polyester vilket i sig är vätskefrånstötande, detta gör att de snabbt torkar efter tvätt.
 Alla babyprodukter har handbroderade ögon, näsor och munnar.