Bukowski Gosedjur – Ziggy Maja249 kr


Ziggy Maja är en gosig nalle och hon bär en himla fin humle dräkt.
Maja är tre år gammal och vill inget hellre än att hitta en gosig kamrat, kan det kanske vara du som är den lyckligt lottade?
Maja härstammar från Bukowski familjen.

Storlek: 15 cm, 
Färg: Mörk Gul eller Ljus Gul
Priset gäller för 1 nalle.

Kvalité och säkerhet:
 Alla produkter gjorda av Bukowski Design AB är enbart gjorda i nya material av högsta kvalitet.
 Samtliga produkter är CE märkta enligt testmetoden EN 71-1/2. Materialen är syntetiska ( generellt sådana material som används för denna typ av produkter ) för att minimera bildningen av bakterier och mögel när nallen blir fuktig, dessutom underlättar de tvätten och minimerar allergier.

Samtliga produkter är tvättbara i 30 graders handtvätt. De använder inga som helst flammsäkrande medel på deras produkter. Samtliga ögon är dragfasta och låsta vilket innebär att de sitter fast ungefär som popnitar i pälsen.En del produkter har plastgranulat i sig som ger extra tyngd och känsla, dessa ligger dubbelt säkrade i speciella nätpåsar som gör att de inte faller ut även om sömmen skulle spricka. Kulorna är runda och större än 2mm i 3 dimensioner enligt konsumentverkets rekommendationer. Nallarna är generellt stoppade med polyester vilket i sig är vätskefrånstötande, detta gör att de snabbt torkar efter tvätt.
 Alla babyprodukter har handbroderade ögon, näsor och munnar.